Artikkelit Piiri Kit Oy

Tietoa ja uusia näkökulmia

Näistä artikkeleista saat ajattelun aihetta ja työkaluja työyhteisön sisäisen viestinnän parantamiseen. Annamme mielellämme äänen myös muiden yritysten asiantuntijoille. Jos sinulla on sanottavaa sisäisestä viestinnästä, ota yhteyttä!

Sisäinen viestintä | Älä jätä lukijaa yksin

Älä jätä lukijaa yksin

Selkokielen asiantuntijan Sanna-Leena Knuuttilan vinkeillä voit välttää väärinymmärrykset työyhteisön sisäisessä viestinnässä.

Sisäinen viestintä | Puhu äänellä jonka uskon

Puhu äänellä jonka uskon

On hetkiä, jolloin viestinnässä on pakko onnistua, jotta työyhteisössä päästään eteenpäin. Näissä hetkissä johtajien tukena on Petri Rajaniemi.

Sisäinen viestintä | Innostu töissä ja ideoi uutta!

Innostu ja ideoi uutta

Valorian toimitusjohtaja Kati Keronen kertoo, miten ruokkia innostumista ja ideointia työyhteisössä silloinkin, kun yrityksen tulevaisuus on epävarma.

Sisäinen viestintä | Epäluulosta luottamukseen

Rakenna luottamusta

Organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa kertoo, miten henkilöstön luottamuksen voi menettää ja mistä alkaa luottamuksen jälleenrakentaminen.

Sisäinen viestintä | Tulviiko työyhteisö ylikuormituksesta?

Tulviiko litran mitta yli?

Tulviiko työyhteisö ylikuormituksesta? Psykologi Hanna-Maria Rask muistuttaa, että ylikuormitus haittaa myös yrityksen tuloksentekoa.

Sisäinen viestintä | Uudista strategia yhdessä

Aika uudistaa strategia

Joko teillä on otettu henkilöstö mukaan strategian uudistamiseen? Ota nyt. Ellun Kanojen kehitysjohtaja Jenny Antonen kertoo miksi.

Sisäinen viestintä | Kun järki lähtee ja tunteet saavat vallan

Kun tunteet saavat vallan

Mitä tapahtuu, kun järki lähtee lätkimään ja tunteet saavat vallan töissä? Lue vuorovaikutus- ja uravalmentaja Petra Alijärven blogi.

Sisäinen viestintä | Intra ei riitä

Miksi pelkkä intra ei riitä?

Monelle tulee sanaparista 'sisäinen viestintä' mieleen heti intra, mutta jo 90-luvulta tuttu ystävämme intranet ei riitä hyvään sisäiseen viestintään. Miksi?

Sisäinen viestintä | Yhteisöviestintä auttaa tekemään strategiasta totta

Strategia todeksi

Hyvin suunniteltu yhteisöviestintä ohjaa työntekijöitä oikeaan suuntaan. Tehokas viestintä pitää strategian arjessa joka päivä ja joka tunti.

Sisäinen viestintä | Sano ei kalenterikutsulle

Saako sanoa ei palaverille?

Kaikki palaverit eivät ole (sinulle) hyviä tai hyödyllisiä. Jos huomaat selailevasi sähköpostia kesken palaverin, olet todennäköisesti turhaan paikalla.

Sisäinen viestintä | Oletko hyvä etätyökaveri?

Oletko hyvä etätyökaveri?

Etätyökavereilla on valtava vaikutus siihen, kuinka hyvin työt sujuvat. Näillä ohjeilla varmistat, että olet yhtä hyvä työkaveri etänä kuin lähelläkin.

Sisäinen viestintä | Äänen harjoittaminen

Päästä irti äänihäpeästä

Aito ääni vakuuttaa kuulijat ja kestävä ääni jaksaa katkeilematta läpi pitkänkin puheenvuoron. Päästä irti häpeästä ja löydä oma ainutlaatuinen äänesi.

Sisäinen viestintä | Monikulttuurisen työyhteisön viestintä

Monta kulttuuria, yksi yhteinen viesti

Millaisia vuorovaikutushaasteita suomalaisissa yrityksissä voi tulla eri kulttuureista tulevien työntekijöiden kanssa? Mitä voisimme oppia toisiltamme?

Sisäinen viestintä | Arvoviestinta

Miten avata arvoja työntekijöille?

Parhaimmillaan työyhteisön arvot ohjaavat jokaisen toimintaa ja auttavat päätöksenteossa. Tässä onnistuminen vaatii tavoitteellista arvoviestintää.

Piiri Kit Oy Hanne Haapakoski

Jutellaanko?

Hanne Haapakoski | CEO, Piiri Kit Oy 

Haluatko parantaa työyhteisösi sisäistä viestintää? Hienoa, me haluamme auttaa! Soita tai lähetä viesti, jos olet kiinnostunut Piiri-sovelluksesta, toimintamallista tai koulutuksesta.

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön >

Onko sisäinen viestintä sinusta tärkeää?

Tilaa uutiskirje. Lähetämme vain hyödyllistä tietoa sisäisen viestinnän kehittämisestä.