Toimintamalli sisäiseen viestintään

Toimintamalli sujuvaan sisäiseen viestintään

Eikö tieto kulje yrityksessä tai eri yksiköiden ja tiimien välillä? Tuntuuko siltä, että sisäistä viestintää pitäisi parantaa – mutta et oikein tiedä, mistä pitäisi aloittaa? Me autamme.

Mistähän sitä aloittaisi...

Asiantuntijapalvelumme auttaa tekemään sisäisestä viestinnästä liiketoiminnan tavoitteita tukevaa, suunnitelmallista, ennakoivaa, vuorovaikutteista ja sujuvaa. 

Tärkeimpänä tavoitteenamme on, että työyhteisön ihmiset voivat olla työhönsä tyytyväisiä ja keskittyä töissä oikeisiin asioihin.

VOIT ALOITTAA NÄISTÄ:

Laaja toimintamalli

Laaja toimintamalli on kattava suunnitelma yrityksen sisäiseen viestintään. Malli auttaa tunnistamaan kipupisteet ja vahvuudet sekä auttaa tekemään yrityksen sisäisestä viestinnästä jatkossa suunnitelmallista ja liiketoiminnan tavoitteita tukevaa.

SISÄLTÖ:
1. Nykytilan arviointi
2. Tavoitteiden määrittely
3. Sisäisen viestinnän periaatteiden ja äänensävyn määrittely
4. Vuosisuunnitelma sisäisen viestinnän toimenpiteistä
6. Erikoistilanteiden viestintäohjeet yleisellä tasolla
7. Malli tulosten seurantaan ja jatkokehitykseen

Nykytilan arvioinnissa hyödynnetään henkilöstölle tehtävää sähköistä kyselyä sekä avainhenkilöiden etähaastatteluja.

TOIMINTAMALLIN TYÖPAJAT:

1. Työpaja (2 h)
Käydään läpi nykytilan sähköisen arviointikyselyn sisältö. Koostetaan esitiedot sisäisen viestinnän tavoitteista ja yhteisistä periaatteista. Sovitaan toimintamallin toteutuksen aikataulu.

2. Työpaja (4 h)
Käydään läpi nykytilan arviointikyselyn tulokset sekä luonnos sisäisen viestinnän tavoitteista, periaatteista ja äänensävystä. Koostetaan esitiedot vuosisuunnitelmasta, erikoistilanteiden viestintäohjeista sekä tulosten seurannasta ja jatkokehitysmallista.

3. Työpaja (3 h)
Käydään läpi sisäisen viestinnän vuosisuunnitelma, erikoistilanteiden viestintäohjeet sekä malli tulosten seurantaan ja jatkokehitykseen. Kerrataan kokonaisuutena valmis toimintamalli ja tarvittaessa hienosäädetään. Työpajan jälkeen asiakkaalle toimitetaan yhdessä luotu valmis toimintamalli, joka toimii jatkossa käsikirjana yrityksen sisäiselle viestinnälle.

Työpajat voidaan toteuttaa lähi- tai etätyöskentelynä.

Laaja toimintamalli 4 900 € (+ alv)

Urakkahinta 50-250 työntekijän yritykselle. Pienemmät/suuremmat yritykset erillisellä tarjouksella.

Hinta sisältää sähköisen kyselyn toteutuksen, työpajat etänä tai paikan päällä Suomessa ja sekä yritykselle suunniteltavan valmiin toimintamallin. Asiakkaalle ei tule muita kustannuksia, emme laskuta mm. matkakuluja Suomen sisällä tehtävästä työstä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä >

Kevyt toimintamalli

Onko nykytilan arviointi jo tehty esim. henkilöstökyselyn avulla tai sisäisen viestinnän haasteet muuten hyvin tiedossa? Jos haluat päästä nopeasti vauhtiin kehitystyössä, sisäisen viestinnän kevyt toimintamalli sopii teidän yritykselle. Malli auttaa tekemään suunnitelmallista viestintää ja parantamaan vuorovaikutusta henkilökunnan kanssa.

SISÄLTÖ:
1. Tavoitteiden määrittely
2. Sisäisen viestinnän periaatteiden ja äänensävyn määrittely
3. Vuosisuunnitelma sisäisen viestinnän toimenpiteistä

TOIMINTAMALLIN TYÖPAJAT:

1. Työpaja (3 h)
Käydään läpi yrityksen odotukset sisäiselle viestinnälle ja yleiskuva nykytilanteesta. Koostetaan esitiedot sisäisen viestinnän tavoitteista, yhteisistä periaatteista ja äänensävystä sekä vuosisuunnitelman toimenpiteistä. Sovitaan toimintamallin toteutuksen aikataulu.

2. Työpaja (3 h)
Käydään läpi sisäisen viestinnän tavoitteet, periaatteet, äänensävy ja vuosisuunnitelma. Tarvittaessa hienosäädetään suunnitelmaa ja toimintamallia. Työpajan jälkeen asiakkaalle toimitetaan yhdessä luotu valmis toimintamalli, joka toimii jatkossa käsikirjana yrityksen sisäiselle viestinnälle.

Työpajat voidaan toteuttaa lähi- tai etätyöskentelynä.

Kevyt toimintamallin 2 200 € (+ alv)
Urakkahinta 50-250 työntekijän yritykselle. Pienemmät/suuremmat yritykset erillisellä tarjouksella.

Hinta sisältää työpajat etänä tai paikan päällä Suomessa sekä yritykselle suunniteltavan valmiin toimintamallin. Asiakkaalle ei tule muita kustannuksia, emme laskuta mm. matkakuluja erikseen Suomen sisällä tehtävästä työstä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä >

Johdon koulutus

Miten tehdä tulosta sisäisellä viestinnällä? Kerromme konkreettisten esimerkkien avulla miten sisäistä viestintää voi hyödyntää yrityksen tavoitteiden saavuttamiseen. Koulutus antaa heti käyttöön otettavia työkaluja ja selkeitä ohjeita sisäisen viestinnän parantamiseen.

Ennen koulutusta teemme tilaajalle ennakkohaastattelun, joka auttaa meitä räätälöimään koulutuksen yrityksen tarpeeseen.

Koulutus voidaan toteuttaa hallitukselle, johtoryhmälle tai esihenkilöille sopivasta näkökulmasta.

Yrityksen niin halutessa koulutus voidaan muokata myös ajatuksia herättäväksi puheenvuoroksi, joka ei edellytä paikalla olijoiden aktiivista osallistumista.

Johdon koulutus 950€ (+ alv)
Hinta sisältää yrityksen toiveen mukaan 1-2 tunnin koulutuksen tai puheenvuoron sekä matkakulut Suomen sisällä. Koulutus voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä >

Piiri Kit Oy Hanne Haapakoski

Jutellaanko?

Hanne Haapakoski | CEO, Piiri Kit Oy 

Haluatko parantaa työyhteisösi sisäistä viestintää? Hienoa, me haluamme auttaa! Soita tai lähetä viesti, jos olet kiinnostunut Piiri-sovelluksesta, toimintamallista tai koulutuksesta.

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön >

Onko sisäinen viestintä sinusta tärkeää?

Tilaa uutiskirje. Lähetämme vain hyödyllistä tietoa sisäisen viestinnän kehittämisestä.